Contact

Pentru întrebari, comentarii, propuneri resurse, vă rugam să scrieţi un comentariu pe acestă pagină. Adresa dvs. de email nu va fi publicată.

Anunțuri
 1. Ianuarie 14, 2011 la 1:48 PM

  Aş vrea să întreb pe un cunoscător în islam ( eu sunt ortodox ). Există muzică islamică veche cum au ortodocşii muzica bizantină? Pentru că ce am găsit pe youtube la muzică islamică constă în nişte muzică asemănătoare cu muzica protestantă care e destul de superficială. Ortodocşii au muzica bizantină, catolicii au muzica gregoriană, budiştii au şi ei muzica lor aşa că ce muzică au islamici? Ceva linkuri să pot asculta ceva islamic original dacă se poate mi-ar place.

 2. andreea
  Mai 22, 2011 la 7:18 PM

  Buna seara, va contactez pentru ca am nevoie de o informatie: voi fi nasa la o nunta de musulmani, noi nasii suntem romani, si vreau sa stiu in afara de indatoririle pe care le cunoastem cu totii cui mai trebuie sa iau cadouri(la socrii,frati de-ai mirilor? nu stiu!), cand trebuie sa le dau, si daca in afara de darul in plic pe care il vom da finilor este necesar sa le dau si un cadou, cand se da, si mai ales ce se obisnuieste sa se dea!!!mentionez ca mirii au facut deja actele si cununia religioasa acasa cum se face la musulmani, deci mai ramane seara tineretului vineri, acasa la baiat si nunta pe zi , apoi salonul sambata, cu obiceiurile asemanatoare cu cele ale romanilor( si cu mersul de la mireasa acasa la baiat pentru sarutatul mainii socrilor mari).Va multumesc frumos si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde!!!! O seara frumoasa, Andreea-Constanta

 3. Iunie 2, 2011 la 7:08 PM

  Obiceiurile de nunta variza foarte mult de la o zona la alta. Inteleg ca sunteti din Constanta si nunta va avea loc tot in Constanta sau in apropiere…

 4. octavian
  Octombrie 22, 2012 la 10:32 AM

  selam alekum! sunt roman crestin ortodox dar interest de cultura si civilizatia islamica in general si de mesajul transmis lumii de nobilul profet prin koran kerim. cu cine pot lua legatura sau ce surse de informatii credibile imi recomandati pt a-mi largi orizontul in acest domeniu?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: