Prima pagină > Articole media > Lumea musulmană

Lumea musulmană

În Iran, Siria și Turcia peste 90% din locuitori sunt musulmani.

În Indoneazia sunt peste 200 de milioane de musulmani, prima țară din lume cu cei mai mulți musulmani. Pakistan se localizează pe locul doi și India pe locul trei în raport cu numărul de musulmani care locuiesc în țările lumii.

Anglia este una din țintele musulmanilor. De aceea, ei lucrează prin mass-media, își comasează oamenii în anumite zone, chiar o zonă fiind numită „Micul Bangladeș”. Musulmanii au venit ca muncitori în fabrici, apoi și-au adus familiile acolo.

Musulmanii din SUA consideră că au ajuns în țara promisă, au venit pentru o stare mai bună economică. În Anglia au venit ca muncitori în fabrici, apoi și-au adus familiile cu ei. Oamenii simpli sunt mai dispuși să-și dea viața pentru islam.

Musulmanii spun că „noi suntem singura cale, orice altă cale aduce la iad.”*

Noi, ca și creștini, suntem convinși că ne aflăm pe singura cale care duce spre o viață veșnică. Credem că „este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez.” Efeseni 4:5

Suntem noi gata să ne dăm viața pentru Hristos și pentru credința noastră în El? Romani 14:8: „Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnului.”

Dacă prin această imagine de ansamblu a lumii musulmane ți s-a trezit în inimă dorința pentru a aduce Evanghelia în această lume, profită de oportunitățile ce ți se oferă astăzi și împlinește Marea Trimitere: „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu Sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”

*Informații despre lumea musulmană au fost preluate din cursul „Abordări ale islamului” de Phil Parshall!

Sursa: ORIZONTURI ETERNE

Reclame
Categorii:Articole media Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: