Prima pagină > Articole media, Despre femei, Familie > Un nigerian are 86 de sotii si cel putin170 de copii

Un nigerian are 86 de sotii si cel putin170 de copii

Nigerianul Mohammed Bello Abubakar, in varsta de 84 de ani, are 86 sotii si cel putin 170 de copii. Fost profesor si preot musulman, Mohammed i-a sfatuit pe toti barbatii sa nu urmeze exemplul sau.

„Un barbat cu zece neveste poate sa cedeze phihic, dar puterea mea este data de Allah. Doar asa am putut sa le controlez pe toate cele 86 de mame ale copiiilor mei”, a spus nigerianul citat de BBC. Barbatul a spus ca nu a cautat niciodata nici o femeie, ci ele au venit la el.

Autoritatile islamice din India considera familia nigerianului un adevarat cult. Ei nu s-au opus vointei barbatului atat timp cat toate sotiile sunt tratate egal, iar Coranul nu interzice casatoria cu mai multe femei, oricare ar fi numarul lor.

Majoritatea sotiilor au varste foarte fragede si au spus ca au fost atrase de harul vindecator al fostului preot. „In clipa in care l-am vazut toate durerile mele au disparut”, a spus cea de-a 74-a sotie, Sharifat Bello Abubakar, in varsta de 25 de ani.

Toate sotiile il alinta pe Mohamed Baba si chiar daca unele dintre ele s-au despartit de fostul profesor, au revenit in sanul familiei dupa scurt timp. „Sunt cea mai fericita femeie din lume. Atunci cand te casatoresti cu un om care are deja atatea sotii poti fi sigura ca acel barbat stie sa te protejeze”, a spus tanara Sharifat.

08 August 2008, ora 19:26
Sursa: Ziare.com

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: