Prima pagină > Articole media, Audio-Video, Etică > Demnitar saudit: Ucideti sefii televiziunilor care promoveaza depravarea!

Demnitar saudit: Ucideti sefii televiziunilor care promoveaza depravarea!

Un inalt demnitar saudit, Saleh Al-Luhidan, a emis un edict religios care cere uciderea patronilor televiziunilor arabe prin satelit care promoveaza, potrivit lui, depravarea.

„Proprietarii acestor televiziuni incurajeaza depravarea si libertinajul”, a declarat seicul Luhidan, presedintele Consiliului superior al jurisprudentei din Arabia Saudita, cea mai inalta autoritate judiciara din aceasta monarhie ultraconservatoare, care se ghideaza dupa wahhabism, doctrina severa a islamului, arata AFP.

Potrivit unei surse citate de postul de televiziune Al-Arabiya, seicul Luhidan raspundea unui ascultator al unui post de radio care il intreba in legatura cu emisiunile „imorale” transmise de posturile arabe prin satelit in timpul lunii de post a Ramadanului.

Seicul Luhidan a vazut in aceste emisiuni, in general unele de varietati sau programe de divertisment, o „razvratire” al carei autor „poate fi ucis, daca nu poate fi impiedicat” sa o comita.

„Este permis sa ucizi (…) apostolii depravarii (…), daca raul pe care il fac nu poate fi indepartat prin simple sanctiuni”, a adaugat el. Situatia este „grava (…), degradarea moravurilor fiind o forma de perversiune”, a apreciat demnitarul saudit.

12 Septembrie 2008
Sursa: Ziare.com

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: