Prima pagină > Articole media, Despre femei, Dialog > Regina Rania a Iordaniei, premiata de CNN

Regina Rania a Iordaniei, premiata de CNN

Regina Rania a Iordaniei a fost premiata de telespectatorii CNN, fiind numita liderul cel mai motivant lider al anului 2008.

Regina Rania este celebra, fiind unul din cei mai indragiti si mai fotogenici lideri si este hotarata sa schimbe fata orientului Mijlociu. Mii de utilizatori au votat-o pe regina, fiind preferata fata de Kofi Annan, activistul Wangari Maathai sau ecologistul James Lovelock, arata CNN.

Este al doilea premiu pe care il primeste regina in ultimele luni. In noiembrie, Rania a primit premiul YouTube Visionary pentru ca a folosit reteaua pentru a discuta cu tineri din toata lumea stereotipuri despre Islam si lumea araba.

Rania a prezentat, in gluma, pe YouTube, motivele pentru care si-a facut cont: „Pentru ca nu aveam destui prieteni pe FaceBook” si „Pentru ca orice face Regina Elisabeta, eu fac mai bine”.

Regina a castigat astfel mii de admiratori online, canalul sau de pe YouTube fiind folosit pentru dezbateri civilizate si distractive.

Regina Rania a intrat in atentia publica acum 15 ani, cand s-a casatorit cu Abdullah II bin al-Hussein, mostenitorul tronului Iordaniei. In 1999 a fost declarata regina la varsta de numai 28 de ani. Este cunoscuta ca o aparatoare a drepturilor femeilor, promoveaza islamismul moderat si investeste masiv in tineri.

19 Decembrie 2008
Sursa: Ziare.com
Autor: Livia Stroie

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: