Prima pagină > Articole media, Dialog > Recompensa de 1 milion de dolari pentru asasinarea lui Hosni Mubarak

Recompensa de 1 milion de dolari pentru asasinarea lui Hosni Mubarak

Conducerea „militiilor populare” din Iran a anuntat vineri ca ofera o recompensa de 1 milion de dolari pentru asasinarea presedintelui Egiptului, Hosni Mubarak.

„Studentii revolutionari, membri ai militiilor populare, au organizat o ceremonie in cadrul careia a fost anuntata o recompensa de 1 milion de dolari pentru acea persoana care va pune in aplicare condamnarea la moarte a marsavului tradator, presedintele Egiptului, Hosni Mubarak.

La ceremonie a luat cuvantul seful Organizatiei pentru glorificarea martirilor lumii islamice”, transmite agentia oficiala iraniana Fars, preluata de Agerpres.

Organizatia pentru recompensarea martirilor lumii islamice a fost creata si este condusa de Corpul Gardienilor Revolutiei, structura statala a Republicii Islamice.

Potrivit expertilor politici israelieni, principalul motiv al caderii in dizgratie a liderului de la Cairo este ca Egiptul sunit si-a asumat rolul de mediator in razboiul din Fasia Gaza si se opune deschis miscarii integriste palestiniene Hamas, sustinuta de Iran.

Egiptul urmeaza sa fie gazda unei conferinte internationale pentru strangerea de fonduri destinate reconstructiei Fasiei Gaza, forum la care si-au anuntat deja prezenta reprezentanti ONU, din Uniunea Europeana, Banca Mondiala, Norvegia si Italia.

Vineri, 23 Ianuarie 2009
Sursa: Ziare.com

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: