Prima pagină > Articole media, Despre femei, muzică > Marcel Pavel: Mi-as lua 5000 de neveste

Marcel Pavel: Mi-as lua 5000 de neveste

Cantaretul Marcel Pavel spune ca ar fi dispus sa treaca la ireligia islamica numai pentru a se alege cu dreptul de a avea mai multe neveste. Mai exact, Marcel si-ar dori vreo 5000! Artistul a mai spus ca ar face copii cu toate si si-ar numi toti mostenitorii “Pavel”. Toate astea raman insa doar un vis pentru Marcel, care mai are o idee nastrusnica, aceea ca imnul Romaniei sa devina maneaua “O, viata mea!”.

PR dixit:

„Miercuri, 19 noiembrie, Monica Anghel şi Bogdan Miu l-au provocat pe Marcel Pavel să-şi imagineze că este „Dictatorul săptămânii” la Europa FM. Celebrul interpret a enumerat în „Deşteptarea” ce măsuri ar lua dacă ar fi dictator şi ce ar schimba în România. Deşi, iniţial, a spus că ar alege-o ca soţie tot pe cea cu care este căsătorit acum, pentru a fi doi dictatori în loc de unul singur, Marcel a dezvăluit că, pentru a creşte natalitatea s-ar converti la religia islamică şi şi-ar lua 5000 de neveste. Ca un tiran autentic cu un cult al personalităţii exacerbat, Marcel a precizat că pe toţi copiii lui i-ar boteza „Pavel”. Artistul şi-a exprimat dorinţa de a trimite în exil toţi oamenii care fac ţara de râs şi politicienii care mint alegătorii.
Demonstrând că are şi umor, vedeta le-a povestit Monicăi şi lui Bogdan că, sub dictatura lui, imnul naţional ar fi „Simfonia a 5-a” de Beethowen sau celebra manea „O, viaţa mea!”. Ca produs românesc Marcel ar promova ţuica de prune, iar salariul minim ar fi de 2000 de euro. Marcel Pavel a încheiat spunând că este o gravă boală psihică să ai impresia că toată lumea te iubeşte, iar dictatorii sunt atât de nebuni încât să-şi dorească acest lucru. „

Sursa: Gardianul
20-11-2008

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu