Prima pagină > Articole media, Despre femei, sharia > O femeie însarcinată in urma unui viol, condamnata la 100 de lovituri de bici

O femeie însarcinată in urma unui viol, condamnata la 100 de lovituri de bici

Un tribunal districtual din orasul Jeddah, al doilea ca marime din Arabia Saudita, a condamnat o femeie insarcinata, victima unui viol in grup, la 100 de lovituri de bici si un an de inchisoare pentru… adulter.

Femeia, in varsta de 23 de ani, a fost agresata dupa ce a acceptat sa se urce in masina cu un barbat din Jeddah, informeaza Digital Journal.

A fost dusa intr-o casa si violata de acel barbat si patru prieteni ai lui. Dupa ce a descoperit ca a ramas insarcinata in urma acestei agresiuni, femeia s-a indreptat spre spitalul King Fahd intr-o incercare de a obtine permisiunea de a face un avort.

Asa s-a descoperit „infractiunea” de care este acuzata femeia.

Judecatorul care a pronuntat verdictul a precizat ca femeia nemaritata a comis adulter pentru ca a ramas insarcinata in urma unui contact sexual fortat.

Ea va fi trimisa intr-o inchisoare din Jeddah. Tribunalul a dat dovada de „mila” intr-o singura chestiune: intrucat e insarcinata, va fi biciuita abia dupa ce naste.

Potrivit legii islamice Sharia, vina in cazurile de abuzuri sexuale se stabileste pe baza marturiilor a patru barbati. Daca patru martori barbati nu se prezinta la tribunal pentru a depune marturie in favoarea femeii, victima violului este considerata o adultera.

Sursa: Ziare.com
Autor: Ana Ilie

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: