Prima pagină > Articole media, muzică > Iron Maiden, Turcii si Ramadanul

Iron Maiden, Turcii si Ramadanul

Sursa Metalhead

Hurriyet Daily News anunta ca Directia Cultelor Religioase din Turcia a sarbatorit Sfantul Ramadan cu un poster unde un tanar metalist barbos poarta un tricou cu Iron Maiden

Pe acelasi poster se poate observa cum tanarul metalist il imbratiseasza si ii zambeste unui batran. Motto-ul Ramadanului de anul acesta este: „Impartasirea este buna” (It’s Good To Share)

Ece Algan, un profesor turc de media si studii culturale la California State University in San Bernardino a scris pe blogul sau ca posterul se refera in special la numarul foarte mare de concerte rock care au avut loc in Istanbul in aceasta vara, concerte care au atras un numar foarte mare de oameni in ciuda declaratiilor contrare ale prim-ministrului turc Erdogan.

„Posterul este un simbol al capitalismului vestic unde materialismul este superior spiritualitatii. Este clara dorinta de a salva tineretul de acest trend pentru ca Directia Cultelor din Turcia inca mai crede ca daca esti consumator de produse vestice incepi sa gandesti ca oamenii din vest. ”

Subiectul ramane destul de controversat avand in vedere ca pe de o parte posterul face reclama metalului dar pe de alta parte este interpretat ca o lectie de „asa nu”.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: